Hvordan kan jeg
hjælpe?

Lad os tale sammen
om mulighederne.

lotte@lottegunderskov.dk

Lotte Gunderskov

Ydelser og priser

Hvis du har brug for en skribent, oversætter, 
en executive assistant eller en HR partner,
så kan jeg hjælpe dig.

Jeg er absolut konkurrencedygtig på både kvalitet, pris og tid!
Se priser

Hvordan kan jeg hjælpe?

Du kan også få et samlet tilbud på hele opgaven.

Tidsforbrug og pris afhænger naturligvis af opgavens omfang, kompleksitet, evt. research tid og deadline. Korrekturlæsning indgår altid som en naturlig del af opgaveløsningen. Ønskes teksten i forbindelse med en oversættelsesopgave dobbelttjekket af en korrekturlæser med målsproget som modersmål, kan dette arrangeres.

Alle priser er oplyst ekskl. moms.

Executive Assistant

I løbet af min karriere har jeg arbejdet som både sekretær, executive assistant (EA) og personal assistant (PA), og derigennem har jeg opnået solid erfaring med de mange forskellige opgaver, der ligger i disse roller. Jeg arbejder effektivt og struktureret, forstår begrebet “sense of urgency”, behersker kunsten at holde mange bolde i luften på samme tid, og jeg sætter en ære i at samarbejde med alle niveauer af en organisation.

Oversætter

Dansk er mit modersmål, og engelsk mit andet sprog. Jeg er uddannet dansk/engelsk korrespondent og således udlært i brug af erhvervssprog. Jeg har igennem mit arbejdsliv såvel i mit privatliv talt engelsk på daglig basis, og jeg har mange års erfaring med oversættelse til/fra engelsk af mange typer tekster til forskellige brancher: IT branchen, rejseindustrien, biotech branchen, handelsvirksomheder, m.m.

Skribent

At skrive er min livslange passion. Igennem min karriere har jeg lavet mange kommunikationsopgaver, og jeg har god erfaring med at forfatte og bearbejde mange forskellige typer tekster. Jeg kan hjælpe med at formidle jeres budskaber, så de kan forståes, og ikke misforstås! Jeg kan vælge ordene og formulere teksten, så den fremstår vedkommende og målrettet.

HR partner

7 år med med ansvar for HR har givet mig et bredt erfaringsgrundlag på både operativt og strategisk niveau. Jeg har fungeret som sparringspartner for ledere i forbindelse med alle trin i medarbejderens karrierecyklus – fra ressourceplanlægning, rekruttering, on-boarding, fastholdelse og udvikling til potentielt fratrædelse, og jeg har deltaget aktivt i både børsnotering, organisationsudvidelse, restrukturering, downsizing, mm.

Vil du vide mere?